пʼятницю, 26 квітня 2013 р.

«Бізнес, наука, освіта – шлях розвитку інноваційної економіки»



Ми радо хочемо повідомити Вам про подію, що відбулась сьогодні 26 квітня 2013 року.
В рамках запланованих заходів  по україно-нідерландській програмі:
«Бізнес, наука, освіта – шлях розвитку інноваційної економіки» було  проведено
презентацію української компанії "КТС Інжинирінг" партнера нідерландських компаній у сфері біоенергетики.



Доповідь Рональда Поппенса  (Нідерланди) «Бізнес  Нідерландів– складові міжнародного успіху» спонукала присутніх до жвавого і конструктивного обговорення.
Скайп доповідь

Директор групи компаній "Фітофьелз Інвестментз"


Директор групи компаній "Фітофьелз Інвестментз" Крайсвітній Петро навів  реальні приклади реалізації проектів у Полтавській області, акцентуючи увагу на принципах стандарту NTA, та  важливості дотримання критеріїв сталості.  В дискусію, що виникла, гармонійно  перейшла  лекція на тему : «Використання концепцій "золотого перетину" в моделі гармонічного ринку».



Доповідач  Олександр Дорофєєв (факультет економіки та менеджменту), охарактеризував тенденції і закономірності розвитку гармонічного ринку  та навів практичні приклади.



Олег Федірець, (факультет економіки та менеджменту) презентував матеріали про «Інноваційні аспекти управління впровадженням технологій точного землеробства в Україні». Наведені приклади світової тенденції до необхідності і нагальної потреби впровадження інноваційних технології у розвиток аграрного сектору.

Ми хочемо подякувати всім учасникам. Ваші динамічні доповіді, націленість на практичний результат, зацікавленість і дискусії мали важливий акцент розуміння необхідностіі впровадження інноваційних технологій, підсумували та сформували вектори подальшої  діяльності.


Немає коментарів:

Дописати коментар