пʼятниця, 5 квітня 2013 р.



Ми радо бажаємо повідомити Вам, що відповідно до затвердженого графіку з проведення заходів, та згідно Плану дій між  університетом Вагенінген, університетом Сайксіон і зацікавленими особами на базі українсько-нідерландської кафедри «Інновацій, біоекономіки та сталого розвитку»,  5.04.2013   відбулась презентація української компанії  «СІО» - регіонального партнерa нідерландської  фармацевтичної компанії компанії “INTERCHEMIE” (“Інтерхімі”) у Полтавській області. Представники компаній представили широкий асортимент інноваційних препаратів для  тварин,  ознайомили з сучасними вимогами до виробництва та провели характеристику ситуаційних критеріїв застосування відповідних схем лікування. Формат проведення зустрічі дозволив створити практичну дискусію  стосовно існуючих засобів лікування тварин  і окреслити  умови  бажаних вимог до розробки у майбутньому нових препаратів. Представник  “INTERCHEMIE” Келугеряну Володимир   наголосив, що політика  компанії дозволяє створювати нові інноваційні продукти в залежності до існуючих вимог практикуючих лікарів ветеринарної медицини.
Особливий інтерес викликали препарати нехімічної дії - пробіотики, що дозволяють впевнено говорити про створення нового екологічно безпечного і широкого напряму використання.
Учасниками презентації і дискусії були представники кафедр факультету ветеринарної медицини ПДАА, установ і організацій різних форм власності, лікарі ветеринарної медицини, зацікавлені особи, студенти.




Немає коментарів:

Дописати коментар